zuid america | colombia

Rondreis Colombia Hoogtepunten

Op Reisbestemming Zuid America is alles over zuid-america te vinden: waaronder colombia en specifiek Rondreis Colombia Hoogtepunten (Rondreis-Colombia-HoogtepuntenCOK)

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Colombia bezoeken we in twee weken tijd de hoogtepunten van het land. Dit gastvrije land kent de meest aardige mensen van Zuid-Amerika. Je bezoekt kleurrijke dorpen, wandelt door een magisch natuurgebied met metershoge waxpalmen en neemt een kijkje bij Stichting Straatkinderen. Laat je overrompelen door de verschillende contracten zoals het Andesgebergte, de koloniale steden, de koffiestreek en de prachtige Caribische stranden. Colombia is één van Zuid-Amerika's best bewaarde geheimen. Ervaar zelf hoe het is in dit kleurrijke en levendige land!


land: Colombia
plaats: BogotáArmeniaSalentoValleCocoraMedellínStichtingStraatkinderenSantaMartaPlayaAngelesCartagena

vanaf EUR: 1898.00

Meer bestemmingen in colombia

Rondreis Colombia

Op Reisbestemming Zuid America is alles over colombia te vinden: waaronder baobab en specifiek Rondreis Colombia

Familiereis Colombia

Op Reisbestemming Zuid America is alles over colombia te vinden: waaronder baobab en specifiek Familiereis Colombia

 Terra Travel B.V.

Houd meer over aan je reis met Baobab!

Reizen organiseren is onze passie. Baobab stelt met trots al 38 jaar, en als een van de eersten, verre reizen samen. Onze medewerkers steken voortdurend hun licht op over de nieuwste ontwikkelingen in ‘hun’ landen en dat vind je terug in onze reizen. Zo kom je op de authentiekste plekken en krijgen lokale ontmoetingen betekenis. Daardoor maak je met Baobab altijd een ongewone en originele reis.

Binnen een klein reisgezelschap een nieuw stukje wereld echt leren kennen. Spontane, ongeorganiseerde ontmoetingen. Gesprekken en contacten met waarde. De bekende hoogtepunten met eigen ogen zien, én zijn waar niet iedereen komt. En dat allemaal voor een faire prijs. Want met Baobab verloopt de reis efficiënter, is veiliger én goedkoper dan zelf uitzoeken.

Singlereizen: Dezelfde reis met alleen singles
Wil je in je eentje boeken op onze groepsreizen? Dan ben je niet alleen! Onze groepen bestaan altijd uit een mix van alleenreizigers en stellen. Maar misschien vind je het wel leuker om uitsluitend met andere singles te reizen. Boek dan een van onze speciale vertrekdata voor singles. Je maakt dezelfde reis, in het gezelschap van andere singles.

Familiereizen: Met je kids op een veilig avontuur
De familiereizen van Baobab zijn ideaal voor het hele gezin. Net als op onze groepsreizen kun je de hele wereld over. Alleen doen we het iets rustiger aan, zodat er ook tijd overblijft voor zwembad en strand, kunnen kinderen aan een andere tijdzone wennen én af en toe mail naar vrienden sturen. En het grote voordeel van een familiereis: de kids hebben leeftijdsgenoten om zich heen!
Op de familiereizen van Baobab krijgen niet alleen de kleintjes fikse kinderkorting, maar alle deelnemers tot 16 jaar.

Single Parent reizen: Reizen met kids maar zonder stellen
Wil jij alleen met je kids op een familiereis, dan kan dat natuurlijk! Je boekt onze reguliere familiereis, óf kiest voor een van de speciale vertrekdata voor ‘single parents’, alleenstaande ouders. Op die data reizen geen stellen mee. Zo vindt je kind gemakkelijk aansluiting bij leeftijdsgenoten, én jij ook!

Waarom Baobab Reizen?
• Groot en gevarieerd aanbod verre bestemmingen
• Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
• Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Heb jij wel eens zaken gedaan met Terra Travel B.V. (colombia)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties